Trakya TÖB Genel Kurulu ve Yönetici Seçimleri

Trakya Tıp Öğrencileri Birliği seçime gidiyor!

Pandemi koşulları nedeniyle dönem sonunda gerçekleştiremediğimiz 2020-2021 Yerel Birlik Yönetici seçimlerimiz ile ilgili tüm ayrıntılar için gönderiyi ve açıklama kısmını dikkatle okumanızı öneriyoruz.

✔Aktif Üye listesi ile ilgili soru işaretleriniz, itirazınız var ise gönderideki seçim ile ilgili önemli tüzük maddeleri bölümünü inceledikten sonra 7 Eylül 2020 Saat 23.59’a kadar trakya@turkmsic.net adresine gerekli açıklama ile birlikte talebinizi iletiniz.

✔Başvurular 8 Eylül’de başlayacak, Trakya TÖB Yönetici Adaylık Formu ve Motivasyon Mektubu için kullanabileceğiniz TURKMSIC Antetli boş dosya bu tarihte iletişim ağlarından sizlerle paylaşılacak.

✔Trakya TÖB Genel Kurulu 19 Eylül 2020 Tarihinde önceden bildirilen saat aralığında Zoom Platformu üzerinden gerçekleşecek, genel kurul gündeminin yanı sıra adayların önceden kendilerine duyurulan süreyle sunum yapmaları beklenecek. Aday olan, olmayan tüm takım arkadaşlarımızın genel kurula katılması beklenmektedir, adayların sunumlarını dinlemek isteyen aktif üyelerimizin trakya@turkmsic.net adresine 18 Eylül 23.59’a kadar taleplerini iletmeleri gerekmektedir, ardından genel kurulun bu bölümüne dahil olmaları tarafımızca sağlanacaktır.

✔20 Eylül 2020 00.00- 20 Eylül 2020 23.59 saatleri arasında da Online Seçimimizi gerçekleştireceğiz, oylama başladığında aktif üyelerimizin önceden bildirdiğimiz mail adreslerine kişiye özel ve tek kullanımlık linkler gidecek, gün boyunca çeşitli hatırlatma mailleri gönderilecek ve 24 saatin sonunda seçimimiz tamamlanmış olacak.

Her türlü sorunuz için trakya@turkmsic.net adresinden bize ulaşabilirsiniz!????
Tüm adaylarımıza şimdiden başarılar dileriz!
Ek Resimler
Bu içerik 10.09.2020 tarihinde yayınlandı ve toplam 540 kez okundu.