Oyuncak Ayı Hastanesi Etkinliğimiz İçin Anaokulları ve İlkokullardaydık

Trakya TÖB Halk Sağlığı çalışma kolu olarak düzenlediğimiz ilk etkinliği paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz!
23 Ekim Salı günü okulumuz Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ABD hocalarımızdan Dr. Öğr. Üyesi Menguhan Araz Altay hocamızdan aldığımız eğitimle 25 Ekim Perşembe günü Edirne'deki 4 farklı okulda Oyuncak Ayı Hastanesi etkinliğimizi gerçekleştirdik. Miniklerin doktor korkularını yenmeye çalıştığımız, onlara el yıkama-diş fırçalama gibi eğitimler de verdiğimiz etkinliğimiz biz hekim adayları için de eğlenceli ve verimli geçti.
Değerli hocamız Dr. Öğr. Üyesi Menguhan Araz Altay'a ve Halk Sağlığı Çalışma kolu direktörümüz Revan Eskioğlu'na ve etkinliğimize katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Turuncunun enerjisinde bir yıl sizinle olsun
Bu içerik 26.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 194 kez okundu.