Meme Kanseri Farkındalık Etkinliği için Saraçlar Caddesindeydik

Trakya Tıp Öğrencileri Birliği Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı çalışma kolu olarak yılın ilk saha etkinliğini yapmanın gururunu yaşıyoruz.
Ekim ayı meme kanseri farkındalık ayı dedik, 2 Ekim günü Prof. Dr. Nermin Tunçbilek hocamızın bizlere verdiği eğitim ışığında 21 Ekim Pazar günü Saraçlar Caddesine çıktık. Halka "meme kanseri nedir, erken tanı için neler yapmaları gerekir, kendi kendine meme muayenesinde nelere dikkat edilmelidir?" anlattık. 20 kişinin katılımıyla yaklaşık 1000 kişiye ulaştık, 450 broşür dağıttık. Yabancıların da ilgisini çektiğimiz standımızla yerel basında yer aldık.

Değerli hocamız Prof. Dr. Nermin Tunçbilek'e, Cinsel Sağlık ve Üreme Sağlığı direktörümüz İrem Nur Aksu'ya ve etkinliğimize katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.

Kırmızıyla kalın
Bu içerik 22.10.2018 tarihinde yayınlandı ve toplam 391 kez okundu.