Almanya'da Uzmanlık ve Erasmus İmkanları

Trakya TÖB "Almanya'da Uzmanlık ve Erasmus İmkanları" Konferansıyla geliyor!
Pek çok kişinin aklında olan, belki de nereden ve nasıl başlanacağı tam olarak bilinemeyen ama devamlı araştırılan bu konuya Staj Değişimi, Araştırma Değişimi ve Tıp Eğitimi Çalışma Kolları ortak etkinliği ile yanıt arıyoruz!
Neden Almanya, Almanya'da staj imkanları, çalışma izinleri, sınav süreçleri ve almanca öğrenmek gibi pek çok konuyu öğrenim hayatını Ulm-Heidelberg Kaza Cerrahisi, Münih Teknik Üniversitesi Genel Cerrahi, Tübingen Psikiyatri, Augsburg İç Hastalıkları gibi önemli noktalarda stajlar yaparak geçirmiş, şimdi de Klinikum Ludwigsburg Psikiyatri'de hekim olarak işe başlayacak olan okulumuz 2019 mezunlarından değerli konuşmacımız Doruk Kaan Kalfaoğlu açıklıyor!
Hayallerine ve hedeflerine bir noktadan başlamak istiyorsan, seni de aramıza bekliyoruz!
➡Konuşmacı: Dr.Doruk Kaan Kalfaoğlu
12 Kasım Salı
Trakya Üniversitesi Merkez Kütüphanesi Seminer Salonu

Bu içerik 07.11.2019 tarihinde yayınlandı ve toplam 515 kez okundu.